Kantpressare till Kristianstad!

Dina arbetsuppgifter.

Kantpressa med en Bystronic kantpress. Behöver ej kunna programmera. Programmen laddas ner från fil. Det du gör är att bestycka maskinen med verktygen och göra korrigeringar. Kontrollmäta för att finjustera inställningar. Vid behov även kunna hjälpa till med andra uppgifter i verkstaden. T ex grada och gänga. Eventuellt svetsa om man kan det

Vi söker någon med följande kunskaper och egenskaper:
* Erfarenhet av kantpressning
* Kan ritningsläsning
* En lagspelare

För en mer detaljerad beskrivning av jobbet kan ni kontakta vår personalchef Nijazi på
Tel: +46 (0) 430 48 107

Om dig.

Om oss vår kund

Om ansökan

Vi ser gärna att du har ett par års erfarenhet av yrket och vill utveckla dina kunskaper hos oss. Men det viktigaste är att du har drivet och intresset av att lära dig för att kunna utvecklas i yrket.

Företaget har lång erfarenhet av legotillverkning och har ambitionen att utvecklas och expandera för att bättre kunna serva sina kunder. För att klara detta har företaget på senare år gjort investeringar i både byggnader och ny maskinpark.

För frågor och funderingar kring tjänsten kan du ta kontakt med personalchef på Werkstadsfolket: Nijazi Behrami, 0430-481 07
nb@werkstadsfolket.se

Vi förstår att alla inte ha ett färdigt CV, därför uppmanar vi er att skicka in era kontaktuppgifter och en kort beskrivning om vad ni gör idag så kan vi ta resten över telefon!