Industrielektriker till Smurfit Kappa Sverige AB i Brännögård, Torup

Smurfit Kappa Sverige AB

Smurfit Kappa är Europas största och en av världens ledande producenter av pappersbaserade förpackningar med ca 46 000 anställda på 350 produktionsenheter i 35 länder och med en omsättning på ca 8,9 miljarder € 2019.  

Smurfit Kappa i Sverige täcker hela kedjan från papperstillverkning till konstruktion och produktion av säljande, effektiva och innovativa förpackningar och produkter i wellpapp och solidpapp. Smurfit Kappa Sverige AB utgör den svenska organisationen inom förpackningsdivisionen och har ca 700 anställda på 11 olika enheter med centrala enheter och säte i Eslöv.  

För mer info se  https://www.smurfitkappa.com/

 

Industrielektriker till Smurfit Kappa Sverige AB´s anläggning i Brännögård, Torup   

Till vår fabrik i Brännögård söker vi industrielektriker. Som industrielektriker jobbar du över hela fabriksområdet. Vår Elavdelning ansvarar för att förbättra och underhålla vår processutrustning, vilken består bland annat av ställverk, PLC, styr- och drivsystem samt mätutrustning.
I det dagliga arbetet kommer du att jobba med felsökning på vår processutrustning och på våra elanläggningar. Du kommer att utföra lagstadgade kalibreringar och kontroller, nyinstallationer samt utbyte av befintliga installationer. I din roll som industrielektriker arbetar du även med förebyggande underhåll. Du planerar alla jobb tillsammans med våra arbetsledare. 

Du kommer att bli en viktig del av ett team med fyra erfarna och kompetenta kollegor med mycket god sammanhållning. Industrielektrikerna arbetar tillsammans med mekanikerna för att avhjälpa och förebygga underhåll. Tillsammans består underhållsteamet av 14 kompetenta medarbetare.  

Denna tjänst är förlagd till dagtid med viss jour, men skiftarbete kommer troligen bli aktuellt i framtiden.

 

Smurfit Kappa erbjuder dig

-         En arbetsmiljö där man delar med sig av kunskap och lär sig av varandra

-         En arbetsplats med bra gemenskap där du får möjlighet att utvecklas tillsammans med erfaren personal.

-         Ett problemlösande och varierat arbete där ingen dag är den andra den lik

-         En arbetsplats som ständigt är i rörelse med ombyggnationer, nya investeringar, layout och nya maskiner
 

Kvalifikationer och erfarenheter

För tjänsten krävs gymnasieutbildning med inriktning el/automation eller YH-utbildning inom Mekatronik. Du behöver ha erfarenhet och ett allsidigt kunnande av liknande arbetsuppgifter från tillverkande industrimiljö. Du bör ha behörighet B samt en bred teknisk erfarenhet från arbete i tillverkande industrimiljö samt av felsökning och programmering av PLC-utrustning. Kunskaper inom Siemens är meriterande. 

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du ska vara van att ta initiativ och har en bred teknisk erfarenhet. Du har god problemlösningsförmåga samt en prestigelös och serviceinriktad attityd. Då företaget är beläget i Brännögård, 4,5 mil nordost om Halmstad är det ett krav att du har körkort och bil så att du kan ta dig hit samt ser detta som intressant även på lång sikt.

 

Ansökan.
Werkstadsfolket sköter denna rekrytering åt Smurfit Kappa AB i Brännögård, Torup.
Tycker du att det låter intressant?
Fyll i formuläret så återkommer vi så snart vi kan!

Vi förstår att alla inte har ett färdigt CV, saknar du det får du gärna fylla i formuläret så tar vi resten över telefon!
För frågor och funderingar kring tjänsten kan du ta kontakt med vår personalchef på Werkstadsfolket:

Nijazi Behrami, 0430-481 07

Välkommen med din ansökan!