Industrielektriker till Oresund DryDocks AB

Om företaget.
Oresund DryDocks AB är ett helägt dotterbolag till Oresund Heavy Industries AB. Vi är en av de ledande aktörerna i norra Europa gällande verksamhetsområdet ”fartygsreparationer”. Verksamheten drivs på varv i Landskrona och har de senaste 20 åren mycket framgångsrikt bedrivit lönsam verksamhet under tillväxt. Teamet utgörs av dedikerade problemlösare - från projektledning till produktion och tillsammans är vi cirka 80 anställda. Oresund DryDocks miljö präglas av stora fartyg, arbete i tung industri med höga krav på flexibilitet och servicegrad. Våra kunder är svenska och internationella rederier som exempelvis Viking Line, Stena Line, Finnlines och Kustbevakningen. Vi är en entreprenörsdriven verksamhet med fokus på hög lösningsförmåga och servicenivå gällande tekniskt komplexa utmaningar.

Vi vill nu förstärka vårt team ytterligare och söker därför en industrielektriker med inriktning mot tung industri/varv.

Om tjänsten.
Som industrielektriker på Oresund DryDocks kommer du bla att arbeta med felsökning, felavhjälpning, förebyggande underhåll samt installation av ny utrustning inom varvsområdet såsom kranar, övrig lyftutrustning, belysning, kraftdistribution, elmaskiner etc.

Kvalifikationer och meriter.
För att passa in i rollen så bör du ha följande:
- Kunnig och självgående i ritningsläsning och felsökning i elektriska maskiner och komponenter.
- Erfarenhet/baskunskap av elektronik och PLC är önskvärt.
- Arbete på höjder och trånga utrymmen.
- Slutbetyg från gymnasium, elprogrammet.
- ECY-certifikat är meriterande.
- Kunskaper i engelska.
- B- körkort.

Personliga egenskaper.

Du är en person med hög integritet och social kompetens, som respekterar och uppmuntrar dina kollegor, och hjälper till när det behövs, allt för att bidra till ert gemensamma resultat. Med hjälp av din positiva inställning och ditt engagemang bidrar du till teamets laganda och en trivsam arbetsmiljö. Vi har duktiga och lojala medarbetare och ser gärna att du vill utvecklas tillsammans med företaget.


Ansökan.

Werkstadsfolket sköter denna rekrytering åt Oresund DryDocks AB.  
Det innebär att din ansöka skickas till nb@werkstadsfolket.se och hanteras av Werkstadsfolkets personalavdelning.
Vi förstår att alla inte har ett färdigt CV, saknar du det får du gärna fylla i formuläret så tar vi resten över telefon!
För frågor och funderingar kring tjänsten kan du ta kontakt med vår personalchef på Werkstadsfolket:
Nijazi Behrami, 0430-481 07

Välkommen med din ansökan!