Industrielektriker till Befesa ScanDust AB i Landskrona

Befesa ScanDust AB i Landskrona.
Befesa ScanDust är ett återvinningsföretag i Landskrona med fokus på återvinning av filterstoft från tillverkning av rostfritt stål. Sedan starten 1983 så har Befesa ScanDust återvunnit hundratusentals ton rostfritt stålstoft som samlats i våra kunders filteranläggningar. På det gamla varvsområdet utanför Landskrona byggdes en modern återvinningsverksamhet upp med stöd av svenska staten, där den modernaste tekniken används för att återvinna metaller. Den avancerade schaktugnen och bolagets starka fokus på att uppnå en hållbar stålproduktion i Sverige är viktiga pusselbitar i att skapa en verksamhet som Landskrona, och hela Skåne, är stolta över.
Hos Befesa ScanDust AB erbjuds du ett utvecklande arbete i ett återvinningsföretag där vi är en viktig del i den svenska stålindustrin. Arbete i en stabil koncern med inriktning mot miljö. Trevlig arbetsplats med trevliga kollegor.

Är du teknikintresserad och har några års erfarenhet av arbete med industriell el & elektronik? Gillar du problemlösning, ett högt tempo och trivs i en föränderlig miljö?
Då har Befesa ScanDust ett intressant arbete som Industrielektriker att erbjuda!
Till följd av pensionsavgångar söker vi nu Industrielektriker till anläggningen i Landskrona.

Om tjänsten som Industrielektriker
I rollen som Industrielektriker på Befesa ScanDust möts du av en komplex och automatiserad process bestående av all tänkbar utrustning inom svagström, lågspänning, högspänning och styr & regler. Arbetet innefattar avhjälpande och förebyggande underhåll på elektrisk- och automationsutrustning i produktionsmiljö. Primärt möts du av utrustning så som frekvensomriktare, el-motorer, styrsystem och elektronik i allmänhet. I rollen ingår även medverkan i interna projekt för att säkerställa kvalitet, dokumentation och underhållsmässighet inom området för el tillsammans med representanter från FoU och processavdelningen. Du rapporterar till arbetsledningen inom underhållsavdelningen men arbetet sker tätt ihop med produktions- och underhållsteamet för att utveckla både det avhjälpande och förebyggande underhållet.
Tjänsten är förlagd på dagtid. Skift och beredskap kan förekomma

Kvalifikationer och erfarenheter
Krav:
- Vi söker dig som har utbildning på minimum gymnasienivå med relevant inriktning inom området el.
- Du har minimum 4 års dokumenterad erfarenhet av att arbeta som elektriker, med fördel i rollen som industrielektriker.
- Grundläggande kunskaper i engelska i tal och skrift.

Meriterande:
- Utbildning och/eller erfarenhet inom automationsområdet och PLC.
- Auktorisering AL ser vi det som en klar fördel alternativt ett genuint intresse för att auktorisera dig.
- Erfarenhet av att arbeta inom processindustrin.

Personliga egenskaper som efterfrågas.
Du är en öppen, flexibel och noggrann person med en hög känsla för service men som också trivs med ett självständigt arbete. Du är också en uppfinningsrik person med förmåga att komma med individuella och kreativa lösningar. Då underhållsavdelningen genomgår en strukturell förändring, samtidigt som arbetet sker under stor frihet och med eget ansvar, är det viktigt att du som söker är prestigelös och har en förmåga att skapa en struktur i ditt eget arbete. Vi tror därför att du som är systematisk, ansvarstagande och mån om att bidra till en säker arbetsmiljö kan trivas bra hos oss! Tycker du dessutom det är roligt att vara med och påverka och utveckla befintlig struktur ges du möjlighet till det i denna roll. Vidare är det av stor betydelse att du är noggrann, kvalitets- och säkerhetsmedveten då vi utövar vår verksamhet i en miljö där säkerhet är a och o. Det ställer även krav på god samarbetsförmåga och en förmåga att skapa goda relationer med intern såväl som extern personal.

Ansökan.
Werkstadsfolket sköter denna rekrytering åt Befesa Scandust AB.

Det innebär att din ansökan skickas till nb@werkstadsfolket.se och hanteras av Werkstadsfolkets personalavdelning.
Vi förstår att alla inte har ett färdigt CV, saknar du det får du gärna fylla i formuläret så tar vi resten över telefon!
För frågor och funderingar kring tjänsten kan du ta kontakt med vår personalchef på Werkstadsfolket:
Nijazi Behrami, 0430-481 07

Välkommen med din ansökan!