Montör av kylsystem i Halmstad

Dina arbetsuppgifter.

Du kommer arbeta på på en anläggning i Halmstad som tillverkar och monterar miljövänliga kylaggregat av hög kvalité, det innebär att noggrannhet och känsla för kvalité i arbetet är mycket viktigt.
Arbetsuppgifterna består framförallt av montering, men har du erfaenhet av att svetsa och löda är det meriterande!
Det viktigaste är att du är händig och villig att lära dig då löpande utbildning sker på plats. Du kommer arbeta i grupp så det är viktigtmed en bra social förmåga.
Arbetsuppgifterna varierar så vi förutsätter att du är en problemlösare.

Om dig.

Vi söker dig som är en lagspelare och gärna intresserad av att jobba med händerna. Det är meriterande om du har erfarenhet av montering och har kanske jobbat med kylsystem,vvs eller något liknande.

Tjänsten är på heltid och börjar med en provanställning på 6 månader hos oss på Werkstadsfolket. Sedan går tjänsten över i tillsvidareanställning hos kund för rätt person.

Werkstadsfolket Bemanning i Laholm AB.
Werkstadsfolket är ett specialiserat bemanningsföretag med fokus på uthyrning av yrkesmän med spetskompetens inom Norden.  
Vi drivs av professionalism och passion för vårt yrke och har en långsiktig inställning med en ambition om att alltid prestera lite bättre.
Dessutom ska det vara roligt att gå till jobbet.
Vår personalstyrka innehåller det bästa Sverige kan erbjuda inom kvalificerat yrkesfolk och nu vill vi komplettera vårt team med fler skickliga kollegor.  

Ansökan

Klicka på knappen nedan eller maila till vår personalchef Nijazi på mail nb@werkstadsfolket.se