Hisstekniker till Deutsche Windtechnik i Landvetter

Deutsche Windtechnik.
Deutsche Windtechnik är Europas största fristående serviceföretag inom vindkraft. Bolaget har ca 8600 vindkraftverk under kontrakt och över 2100 anställda i ett flertal europeiska länder samt USA och Taiwan. Du kommer vara en viktig tillgång i teamet där du kommer kunna vara med och påverka och utveckla verksamheten. Vår största tillgång är vår engagerade personal och vårt fokus på trivsel och arbetsglädje. Vi på Deutsche Windtechnik söker kompetenta medarbetare med rätt inställning till arbete och som precis som vi har fokus på arbetsglädje, enkelhet, långsiktighet, flexibilitet och gör det lilla extra för att lyckas.

Om tjänsten.
Som hisstekniker är du stationerad på land och kommer utföra service och reparationer på våra säkerhetsanordningar på våra vindkraftverk, såsom hissar, kranar, brandsläckare och övriga fallskyddsanordningar mm. Teamet utför även en del av den vanliga servicen vid behov och även våra högspännings anläggningar. Du får chans att använda dina kunskaper inom el, mekanik och hydraulik där du självständigt och med din kollega löser problem på plats för att säkerställa hög driftsäkerhet och ge utmärkt service till våra kunder. Du säkerställer att arbetet på plats alltid utförs med säkerhet som högsta prioritet. Vid elarbeten arbetar vi efter svensk el standard (SS 50110-1). Du ansvarar för rapportering och dokumentation av ditt arbete. Du utgår från vårt lager i Landvetter men tjänsten är en resande tjänst med mellersta och södra Sverige som arbetsområde

Kvalifikationer.
För att passa bra in i tjänsten bör du ha lägst en gymnasieutbildning med teknisk, elektrisk inriktning.
Vi ser gärna att du har några års arbetslivserfarenhet inom vindkraft, el, mekanik eller hydraulik. Du har arbetat och är bekväm med att arbeta på höga höjder.
God datorvana och körkort är ett krav i tjänsten.
Det är meriterande om du har jobbat med vindkraft tidigare samt att du har erfarenhet av reparationer och service av hissar.
Som person är du initiativrik och kundfokuserad med en hög servicekänsla. Vi tror att du har ett genuint tekniskt intresse, gillar att lära dig nya saker och att självständigt lösa problem. Vidare är du ansvarsfull, noggrann och har ett högt säkerhetsmedvetande. Vi söker en målinriktad och driven person som gillar att jobba som tekniker med känsla för service, samarbete och som värderar kvalitet samt ordning och reda högt.

Ansökan.

Werkstadsfolket sköter denna rekrytering åt Deutsche Windtechnik.
Det innebär att din ansöka skickas till nb@werkstadsfolket.se och hanteras av Werkstadsfolkets personalavdelning. Vi förstår att alla inte har ett färdigt CV, saknar du det får du gärna fylla i formuläret så tar vi resten över telefon!
För frågor och funderingar kring tjänsten kan du ta kontakt med vår personalchef på Werkstadsfolket:
Nijazi Behrami, 0430-481 07
Välkommen med din ansökan!