Fordonspåbyggare till Hejca AB i Eksjö

Om företaget.
Henrik Karlström började arbeta med lastbilsbyggnationer redan 1982, och har stor erfarenhet av alla slags påbyggnationer. 1996 grundade Henrik Karlström Hejca Handel & Fordon. Verksamheten har sysselsatt sig med byggnationer, reparationer och lastbilsuthyrning och en del försäljning.
Med tiden har verksamheten vuxit och efterfrågan ökat. Detta har medfört att verksamheten övergick i ett aktiebolag fr.o.m. 2001-02.
2005 köpte vi mark av Eksjö kommun, som nyår 2006 var färdigställt med en verkstadsbyggnad på 1440 kvadratmeter + tillhörande kontor.
Idag är vi sju heltidsanställda i företaget.
Vi expanderar och söker dig som vill växa tillsammans med oss.

Arbetet

Reparationer och montering av påbyggnader med tillhörande utrustning på lastbilschassin. I jobbet ingår det bland annat montering, och svetsning. Detta är ett väldigt omväxlande och varierande jobb. Det medför att jobbet varierar mycket från ena projektet till det andra. Det förekommer alla typer av verkstadssysslor. 

Förväntad kompetens och erfarenhet
Meriterande kan vara följande:
- Lastbilsmekaniker
- Maskinreparatör
- MIG-svetsning
- Fordonsteknik
- Hydraulik
- Fordonselektronik, felsöknings-/reparationsvana
- Bromssystem, installation och underhåll 

Personliga egenskaper som värderas högt är:

Vi söker personer som med sin kunskap och personlighet kan bidra till att utveckla vår verksamhet. Engagemang, arbetsglädje, kunskap och intresse är viktiga egenskaper. De vi söker är noggranna, stresståliga och kan arbeta självständigt med och utan direkt arbetsledning.

Ansökan.

Werkstadsfolket sköter denna rekrytering åt Hejca AB.
Tycker du att det låter intressant?
Fyll i formuläret så återkommer vi så snart vi kan!
Vi förstår att alla inte har ett färdigt CV, saknar du det får du gärna fylla i formuläret så tar vi resten över telefon!
För frågor och funderingar kring tjänsten kan du ta kontakt med vår personalchef på Werkstadsfolket:
Nijazi Behrami, 0430-481 07
Välkommen med din ansökan!