Fordonspåbyggare till Hejca AB i Eksjö!

Om företaget

Henrik Karlström började arbeta med lastbilsbyggnationer redan 1982, och har stor erfarenhet av alla slags påbyggnationer. 1996 grundade Henrik Karlström Hejca Handel & Fordon. Verksamheten har sysselsatt sig med byggnationer, reparationer och lastbilsuthyrning och en del försäljning.

Med tiden har verksamheten vuxit och efterfrågan ökat. Detta har medfört att verksamheten övergick i ett aktiebolag fr.o.m. 2001-02.

2005 köpte vi mark av Eksjö kommun, som nyår 2006 var färdigställt med en verkstadsbyggnad på 1440 kvadratmeter + tillhörande kontor.
Idag är vi sju heltidsanställda i företaget.

Vi expanderar och söker dig som vill växa tillsammans med oss.

Arbetsuppgifter

Reparationer och montering av påbyggnader med tillhörande utrustning på lastbilschassin. I jobbet ingår det bland annat montering, och svetsning. Detta är ett väldigt omväxlande och varierande jobb. Det medför att jobbet varierar mycket från ena projektet till det andra. Det förekommer alla typer av verkstadssysslor.


Förväntad kompetens och erfarenhet

Meriterande kan vara följande:
- Lastbilsmekaniker
- Maskinreparatör
- MIG-svetsning
- Fordonsteknik
- Hydraulik
- Fordonselektronik, felsöknings-/reparationsvana
- Bromssystem, installation och underhåll   

Personliga egenskaper

Vi söker personer som med sin kunskap och personlighet kan bidra till att utveckla vår verksamhet.
Engagemang, arbetsglädje, kunskap och intresse är viktiga egenskaper. De vi söker är noggranna, stresståliga och kan arbeta självständigt med och utan direkt arbetsledning.Om ansökan

Werkstadsfolket sköter denna rekrytering åt Hejca AB. Det innebär att din ansöka skickas till nb@werkstadsfolket.se och hanteras av Werkstadsfolkets personalavdelning.

För frågor och funderingar kring tjänsten kan du ta kontakt med personalchef på Werkstadsfolket: Nijazi Behrami, 0430-481 07


Vi förstår att alla inte har ett färdigt CV, därför uppmanar vi er att skicka in era kontaktuppgifter och en kort beskrivning om vad ni gör idag så kan vi ta resten över telefon!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam porttitor augue a turpis porttitor maximus. Nulla luctus elementum felis, sit amet condimentum lectus rutrum eget.