Företagssäljare till Werkstadsfolket Bemanning i Laholm AB

Werkstadsfolket Bemanning i Laholm AB.

Werkstadsfolket är ett bemannings- och rekryterings bolag som hjälper företag inom verkstad och industri att hitta personal med rätt kompetens. Vi har vårt kontor i Laholm men vi är verksamma i hela södra Sverige. Vi har varit verksamma sedan 1993 så vi har lång erfarenhet i branschen. Vi är ISO-certifierade för att säkerställa kvalitet och arbetsmiljö.
Vi har utvecklat ett bra rekryteringskoncept och är därför inne i en expansionsfas och söker efter ytterligare en driven och ambitiös säljare till vårt kontor i Laholm.

Arbetsuppgifter.
Som säljare hos Werkstadsfolket arbetar du med att bygga upp och utveckla din egen kundbas. Du tilldelas en del befintliga kunder där fokus ligger på merförsäljning men din största förväntan i rollen ligger på nykundsbearbetning. Du arbetar dagligen med telefon som verktyg men håller också i personliga möten med kund som en naturlig del av ditt försäljningsarbete. Kunderna är företag i alla storlekar inom verkstad och industri.

Kvalifikationer.
För att vara lämplig för denna tjänst bör du kunna uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska. Du ska även ha minst ett par års erfarenhet från försäljning med dokumenterat resultat. Meriterande är om du har kännedom inom verkstad och industri. För att trivas i rollen tror vi att du har intresset och förmågan att förstå affärsmässiga principer med fokus på god lönsamhet och tillväxt. För att nå dina uppsatta mål har du ett prestationsinriktat förhållningssätt till dina arbetsuppgifter och är inte den som ger sig i första taget. I rollen som säljare pratar du med många kunder dagligen och tar gärna första steget till ett samtal. Därtill har du en god kommunikativ förmåga, är bekväm med andra människor och känner dig avslappnad i sociala situationer och du är en relationsbyggare. Det är viktigt att se våra kunder som långsiktiga samarbetspartners.

Vad vi erbjuder.
- Ett fritt arbete med flexibel arbetstid.
- Stora utvecklingsmöjligheter.
- Friskvårdsbidrag.
- Kollektivavtal med Unionen

Övrig information:
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Laholm
Lön: Fast + provision

Ansökan.
Fyll i formuläret nedan så återkommer vi så snart vi kan!
Vi förstår att alla inte har ett färdigt CV, saknar du det får du gärna fylla i formuläret så tar vi resten över telefon!
För frågor och funderingar kring tjänsten kan du ta kontakt med vår marknadschef:
Per- Erik Nilsson
Direkt: 0709 215 302
Epost: per-erik@werkstadsfolket.se

Välkommen med din ansökan!