Fälttekniker till STS-Service i Stockholm

Success Trading Scandinavia AB.
STS-Service har sitt huvudkontor i Kungsbacka och jobbar med service, underhåll och reparationer inom maskin och fordonsbranschen.

STS-Service affärsidé är att vara världsledande inom service för maskin och fordonsindustrin. Vi har som målsättning att vara er till hands vid akut hjälp inom 60 minuter ifrån inringt samtal. Våra servicebussar skall vara väl utrustade för att klara av alla utmaningar som kommer i vår väg. Med den starka ägar- kulturen inom bolaget så har vi fördelen med att man har all kompetens och produkter under samma bolag. STS-Service kommer utan tvekan vara den starkaste i Sverige inom Service och reparationer, alla dagar om året, vilken tid om dygnet ni ringer. STS- Service har 24/7- Jour och support. Detta, tillsammans med vår goda kompetens, leder till högsta möjliga service till våra kunder. 


Om tjänsten.
Vi söker en erfaren, driven och engagerad servicetekniker/fälttekniker/fältmekaniker för last, lift, truck, entreprenadmaskiner & slangservice. Vi erbjuder ett spännande arbete med stort eget ansvar och utveckling i ett företag där laganda, arbetsglädje och motivation skapar en viktig plattform i det dagliga arbetet.
Du kommer att utgå från ditt hem och åka ut på olika jobb för service, reparation och underhåll hos våra kunder. I jobbet ingår det att driva och upprätthålla vår nivå inom service och reparationer på maskiner och dess kunders fordon. Vi har Jour service 24/7 alla dagar om året inom dessa kategorier och för att klara av detta behövs en tekniskt självgående medarbetare som inte är rädd för utmaningar. Övernattningar i tjänsten kan förekomma. Du kommer att vara vårt ansikte utåt med eget kundansvar.

Önskvärd erfarenhet.
- Erfarenhet från fordonsbranschen, gärna entreprenadmaskiner eller tunga fordon.
- Erfarenhet av el & hydraulik.
- Behärska svenska & engelska i såväl tal och skrift.
- Datorvana.
- Körkort B.
- Laganda och god inställning.
- Har du truckkort, liftkort är meriterande.

Som person är du.
- Strukturerad.
- Kreativ och lösningsorienterad.
- Disciplinerad och självgående.
- Serviceinriktad.
- Kundfokuserad.

Vi erbjuder dig.
Vi erbjuder dig ett spännande och fartfyllt arbete som ger utrymme för mycket initiativtagande och fullt med eget ansvar. Du har många kontaktytor, både externt och internt, och tas emot av ett gott team som vill alla väl för att uppnå den nivån som vi skall vara i inom branschen.

Förmåner.
- Telefon & dator.
- Servicebil.
- Fast lön + jourtillägg -utgående ifrån hemmet.

Välkommen med din ansökan!

Ansökan.
Werkstadsfolket sköter denna rekrytering åt STS-Service.
Det innebär att din ansöka skickas till nb@werkstadsfolket.se och hanteras av Werkstadsfolkets personalavdelning.
Vi förstår att alla inte har ett färdigt CV, saknar du det får du gärna fylla i formuläret så tar vi resten över telefon!
För frågor och funderingar kring tjänsten kan du ta kontakt med vår personalchef på Werkstadsfolket:
Nijazi Behrami, 0430-481 07

Välkommen med din ansökan!