Fälttekniker till Söderberg & Haak, placering Nordvästra Skåne

Om företaget
Söderberg & Haak är Sveriges ledande privata aktör inom maskinhandel för lantbruk, industri och entreprenad. Vi marknadsför ledande varumärken som Komatsu, Bomag och Amazone

Vi söker en fälttekniker med placering i Nordvästra Skåne, du kommer att ha möjlighet att utgå från hemmet med servicebil. Du erbjuds en varierande och utvecklande tjänst i ett stabilt och långsiktigt företag. Arbetet innebär stor frihet under ansvar. Låter det intressant? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!


Om tjänsten
I rollen som fälttekniker arbetar du med service och reparationer av entreprenadmaskiner ute i fält, även lantbruksmaskiner kan förekomma. Du följer serviceprocessen från början till slut, från kundkontakter, felsökning, reparationer och registrering av arbeten.
Du tillhör verkstaden i Staffanstorp men utgår från hemmet i Nordvästra Skåne. Du bedriver arbetet från din servicebil för att kunna bistå våra kunder direkt på plats.

Vem är du?
Vi söker dig som har erfarenhet av antingen lantbruksmaskiner eller entreprenadmaskiner och har arbetat som mekaniker. Du har gärna en fordonsteknisk utbildning i grunden. Erfarenhet av fordonsel, hydraulik och svetsning är ett krav. Tjänsten innebär resande med servicebil och därför är B-körkort ett krav. C-körkort är meriterande. Du behärskar svenska flytande i tal samt kan läsa och förstå engelska, då våra manualer är på engelska. Som person är du serviceinriktad och van att arbeta självständigt och ska kunna fatta egna beslut. Du är noggrann, lösningsinriktad och tar ansvar.

Ansökan.

Werkstadsfolket sköter denna rekrytering åt Söderberg & Haak.
Det innebär att din ansöka skickas till nb@werkstadsfolket.se och hanteras av Werkstadsfolkets personalavdelning.
Vi förstår att alla inte har ett färdigt CV, saknar du det får du gärna fylla i formuläret så tar vi resten över telefon! För frågor och funderingar kring tjänsten kan du ta kontakt med vår personalchef på Werkstadsfolket:
Nijazi Behrami, 0430-481 07

Välkommen med din ansökan!