Fälttekniker till Kärda Maskinservice AB i Värnamo

Om företaget.
Kärda Maskinservice AB är en kompletta truckleverantör. Företaget säljer begagnade truckar, skurmaskiner och nya Yale truckar. Kärda Maskinservice AB har ett dedikerat service-team som utför service och reparationer på alla marknadens kända varumärken. Med ett gediget intresse och en lång erfarenhet så har man hjälpt många kunder i mer än 30 år på marknaden.
Kärda Maskinservice AB kunder finns i hela landet. Företagets ledstjärna är hög servicegrad och nöjda kunder, vilket är en förutsättning för att kunna växa med lönsamhet, som man nu gjort under många år.

Om tjänsten.
I rollen som fälttekniker kommer du att besöka företagets kunder där du självständigt utför felsökningar, service och reparationer av deras truckar. Du kommer att ingå i ett nätverk av kollegor där ni dagligen tillsammans hittar lösningar på olika utmaningar.
Ditt arbete kommer att omfatta service och reparation av både eltruckar och diesel/gasoltruckar.
Du sköter företagets, kunders truckar med ett stort engagemang och har eget kundansvar.

Kvalifikationer.
Vi söker dig som har goda kunskaper inom mekanik, elektronik och hydraulik. Vi vill gärna att du har några års erfarenhet av felsökning och reparationer av maskiner. Meriterande är erfarenhet av just truckar, lantbruks- och/eller entreprenadmaskiner, bussar eller lastbilar.
Du har ett stort tekniskt intresse och trivs med att arbeta effektivt för att lösa kundernas behov.
Din personlighet är av största vikt för tjänsten. Du är strukturerad och disciplinerad i ditt arbete och att ta eget ansvar, initiativ och vara kreativ i ditt arbete trivs du med.

Ansökan
Werkstadsfolket sköter denna rekrytering åt Kärda Maskinservice AB.
Det innebär att din ansöka skickas till nb@werkstadsfolket.se och hanteras av Werkstadsfolkets personalavdelning. Vi förstår att alla inte har ett färdigt CV, saknar du det får du gärna fylla i formuläret så tar vi resten över telefon!
För frågor och funderingar kring tjänsten kan du ta kontakt med vår personalchef på Werkstadsfolket:
Nijazi Behrami, 0430-481 07

Välkommen med din ansökan!