Fältmekaniker till Keller Grundläggning AB i Lindome

Om företaget.

Keller Grundläggning AB är ledande inom geotekniska lösningar och ingår i Keller-koncernen. Som första entreprenör i Norden började Keller Grundläggning djupstabilisera i Sverige 1975 och har sedan dess blivit specialister på nordiska markförhållanden. Som ett av Kellers globalt anslutna företag har vi också den ekonomiska styrkan, kapaciteten och räckvidden att hantera större och mer krävande projekt.

Om tjänsten.
Vi söker en erfaren, driven och engagerad servicetekniker/fälttekniker/fältmekaniker för entreprenadmaskiner. Vi erbjuder ett spännande arbete med stort eget ansvar och utveckling i ett företag där laganda, arbetsglädje och motivation skapar en viktig plattform i det dagliga arbetet.
Du kommer att utgå från hemmet med egen servicebil för service, reparation och underhåll av vår maskinpark ute på fältet. I jobbet ingår det att driva och upprätthålla hög nivå inom service och reparationer på maskiner för att klara av detta behövs en tekniskt självgående medarbetare som inte är rädd för utmaningar. Övernattningar i tjänsten kan förekomma. Du kommer att vara verkstans ansikte utåt med eget ansvar.

Önskvärd erfarenhet.
 
·         Erfarenhet från fordonsbranschen, gärna entreprenadmaskiner eller tunga fordon.
·         Erfarenhet av el & hydraulik.
·         Behärska svenska & engelska i såväl tal och skrift.
·         Datorvana.
·         Körkort B.
·         Laganda och god inställning.
·         Har du truckkort eller liftkort är det meriterande.  

Som person är du.

·         Strukturerad.
·         Kreativ och lösningsorienterad.
·         Disciplinerad och självgående.
·         Serviceinriktad.

Detta erbjuder vi dig. 

Ett spännande och fartfyllt arbete som ger utrymme för mycket initiativtagande och fullt med eget ansvar. Du har många kontaktytor, både externt och internt, och tas emot av ett gott team som vill alla väl för att uppnå den nivån som behövs krävs. 
Utöver detta så erbjuder vi också följande förmåner: Servicebil, Telefon och Dator


Om ansökan

Werkstadsfolket sköter denna rekrytering åt Keller Grundläggning  AB.
Det innebär att din ansökan skickas till nb@werkstadsfolket.se och hanteras av Werkstadsfolkets personalavdelning. Vi förstår att alla inte har ett färdigt CV, saknar du det får du gärna fylla i formuläret så tar vi resten över telefon!
För frågor och funderingar kring tjänsten kan du ta kontakt med vår personalchef på Werkstadsfolket:
Nijazi Behrami, 0430-481 07
Välkommen med din ansökan!