Fältmekaniker till Huddig Försäljning Syd AB i Ängelholm

HUDDIG.
Huddig utvecklar, tillverkar och säljer Huddig grävlastare till linjebyggnad-, järnvägs- och entreprenadbranschen. Vårt märke HUDDIG har länge varit marknadsledande bland grävlastare på den svenska marknaden. Vi erbjuder den ultimata lösningen för effektivt arbete inom segmenten vi kallar City, Cable och Rail. HUDDIG grävlastare har en unik kombination av pendlande midja och transmission som gör att maskinen kan köras i nästan vilken terräng som helst.
Sedan starten 1959 har Huddig tillverkat mer än 12 000 grävlastare.

Som företag är vi fast beslutna att ge våra kunder det bästa långsiktiga värdet genom att konsekvent erbjuda en maskin som är applicerbar på ett brett spektrum av applikationer med överlägsen kvalitet och utmärkt service. Huddigs grävlastare är efterfrågade över hela världen och vi har idag 25 auktoriserade återförsäljare i 13 länder. Vi växer kontinuerligt på nya marknader. Huddig Försäljning Syd AB är ett dotterbolag till Huddig som finns med sina två kontor, i Göteborg och Ängelholm

Dina arbetsuppgifter.
Tjänsten innebär att du tillhör verkstaden i Ängelholm. Du utgår hemifrån med egen servicebil och du har Skåne som arbetsfält. I tjänsten fältmekaniker så sköter du mycket av kontakten med kunder vilket gör att du beställer reservdelar själv samt har hand om ev. reklamationer. 10-20% av tjänsten är administration resten är reparationer ute på fältet. När behov finns förekommer verkstadsjobb på verkstaden i Ängelholm.

Krav.
- Svenska i tal och skrift.
- Kunna läsa och förstå schema för hydraulik samt fordonsel.
- Social kompetens.
- Grundkunskap engelska.
- Grundkunskap datoranvändning.
- God förmåga inom administration.

För rätt person finns det möjlighet till goda förtjänstmöjligheter.

Ansökan.
Werkstadsfolket sköter denna rekrytering åt Huddig Försäljning Syd AB.
Det innebär att din ansöka skickas till nb@werkstadsfolket.se och hanteras av Werkstadsfolkets personalavdelning.
Vi förstår att alla inte har ett färdigt CV, saknar du det får du gärna fylla i formuläret så tar vi resten över telefon!
För frågor och funderingar kring tjänsten kan du ta kontakt med vår personalchef på Werkstadsfolket:
Nijazi Behrami, 0430-481 07

Välkommen med din ansökan!