Fältmekaniker på entreprenadmaskiner till Exellent AB i Landskrona

Om företaget.
Exellent Syd AB ingår i Ohlssonskoncernen och utför reparationer och verkstadstjänster på tunga fordon från marknadens ledande tillverkare. Exellent arbetar successivt och målmedvetet mot att bli Skandinaviens ledande uthyrningsföretag av tunga specialfordon som renhållnings- och spolbilar samt entreprenadmaskiner som grävmaskiner och hjullastare.
Kärnverksamheten består av tre segment, verkstad, uthyrning och tvätt av tunga fordon. Våra moderna verkstäder erbjuder verkstadstjänster för tunga fordon från marknadens ledande leverantörer som Scania, Volvo och Mercedes. Uthyrningen av entreprenadmaskiner, sop- och spolbilar vänder sig till kommuner och företag i hela Skandinavien. Utöver verkstadstjänster och uthyrning erbjuder Exellent även tvättjänster för tunga fordon.

Om tjänsten.
Som fältmekaniker arbetar du med att reparera och serva våra och kunders entreprenadmaskiner (mest Volvo). Du kommer utgå mycket från verkstaden i Landskrona men finns även möjlighet att utgå från bostaden med servicebil. Du kommer att ansvara för Exellent Syds entreprenadverkstad vilket innebär att du förutom att utföra reparationer även ansvarar för lager, beställer reservdelar samt håller i kundkontakter. Som fältmekaniker hos oss erbjuds du en omväxlande tjänst där du ansvarar för att ge våra kunder bäst service och kunnande i branschen. Du kommer få arbeta med alla förekommande arbetsuppgifter inom områdena:
- Mekanik
- El och Elektronik
- Hydraulik

Kvalifikationer och krav på tjänsten.
Som fältmekaniker hos Exellent Syd AB är du noggrann och värdesätter hög kvalitet i ditt arbete och det du levererar. Tjänsten innebär mycket kundkontakter, och vi ser därför att du har kund och service i fokus, och anstränger dig för att hitta flexibla och behovsanpassade lösningar. Självklart vill du också vara med och bidra till den härliga teamkänslan och ser dig själv som en lagspelare som har lätt för att samarbeta och bidra med en positiv inställning. Tjänsten innebär ett stort eget ansvar så vi ser gärna att du är driven och är van att driva egna projekt.

För att uppfylla våra krav och klara tjänsten bra önskar vi följande:
- Fordonsteknisk utbildning (meriterande).
- Arbetslivserfarenhet av service och reparationsarbete av entreprenadmaskiner eller tunga fordon.
- Du har god dator- och systemvana.
- B-körkort (C-körkort meriterande).
- Du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift.

Låter detta som ett jobb för dig? Tveka inte att skicka in din ansökan.

Ansökan.
Werkstadsfolket sköter denna rekrytering åt Exellent Syd AB.
Det innebär att din ansöka skickas till nb@werkstadsfolket.se och hanteras av Werkstadsfolkets personalavdelning. Vi förstår att alla inte har ett färdigt CV, saknar du det får du gärna fylla i formuläret så tar vi resten över telefon!
För frågor och funderingar kring tjänsten kan du ta kontakt med vår personalchef på Werkstadsfolket:
Nijazi Behrami, 0430-481 07

Välkommen med din ansökan!