Erfaren rörmontör för uppdrag i Skåne!
2019-06-25 « Tillbaka

Dina arbetsuppgifter.

Werkstadsfolket söker flera rörmontörer för uppdrag i Skåne, främst i västra delen. Det är för kvalificerade uppdrag inom läkemedel- livsmedel- och processindustri.

Vi söker någon med följande kunskaper och egenskaper:

* Erfarenhet och utbildning inom rörmontage

* Duktig på ritningsläsning
* En duktig problemlösare
* Van vid att sköta dokumentation
* En lagspelare

För en mer detaljerad beskrivning av jobbet kan ni kontakta vår personalchef Nijazi på
Tel: +46 (0) 430 48 107

Om dig.

Om oss.

Om ansökan

Vi ser gärna att du har ett par års erfarnehet av yrket och vill utveckla dina kunskaper hos oss. Vi lägger stor vikt i personen då det som sagt är ett socialt jobb där det även ska fungera bra med kunder och kollegor. Känner du att ovanstående beskriver dig är du varmt välkommen med din anöskan!

Werkstadsfolket är ett specialiserat bemanningsföretag med fokus på uthyrning av yrkesmän med spetskompetens inom Norden. Vi tar oss an de mest krävande personalbehoven inom tyngre hantverksyrken som t.ex. svetsning, industrirörläggning, mekanik och plåtarbete. Våra kunder är huvudsakligen svenska och norska företag inom varv, verkstad och industri. Vår personalstyrka innehåller det bästa Sverige kan erbjuda inom kvalificerat yrkesfolk och nu vill vi komplettera vårt team med fler skickliga kollegor.

För frågor och funderingar kring tjänsten kan du ta kontakt med personalchef på Werkstadsfolket: Nijazi Behrami, 0430-481 07
nb@werkstadsfolket.se

Vi förstår att alla inte ha ett färdigt CV, därför uppmanar vi er att skicka in era kontaktuppgifter och en kort beskrivning om vad ni gör idag så kan vi ta resten över telefon!