Engagerad och självgående elektriker sökes till FastEl AB!

Om jobbet
Som serviceelektriker kommer du att utföra service och installationer hos våra kunder. Du kommer att arbeta i grupp men framför allt självständigt där du utgår från hemmet med servicebil. Jobbet är mycket varierande och kräver en bra social förmåga då du kommer ha mycket kundkontakter. Det kommer därför krävas att du är lyhörd för kundens behov och kan hjälpa till med konstruktiva och kostnadseffektiva lösningar på eventuella problem.
Du kommer att arbeta i Halland och Skåne där Vi har kontor i både Båstad och Halmstad.

Kvalifikationer
- Teknisk utbildning inom el.
- Erfarenhet som elektriker.
- El behörighet AL.
- B-körkort
- Datorvana
- Du kan läsa el scheman och el ritningar

Personliga egenskaper som efterfrågas
Som person är du initiativtagande, noggrann och drivs av att skapa nöjda kunder och utveckla egna kundrelationer. Du förstår vikten av planering och administration, har en bra samarbetsförmåga samtidigt som du är van vid att ta självständiga beslut. Du är affärsdriven men lyhörd för kundens behov och tar tillfällen att komma med förslag på lösningar. Du är även nyfiken och intresserad och trivs med att möta många olika människor och yrkesgrupper. Du är en person som gillar att lösa problem, initiativtagande och självständig.

Vad erbjuder vi dig?
- Ett roligt och varierande arbete.
- En företagskultur som präglas av stort engagemang, glädje och trivsel
- Möjligheten att utvecklas i ett modernt företag

Vidare erbjuder vi en möjlighet till ett utvecklande och självständigt arbete i ett positivt arbetsteam. Vi är ett stabilt företag med spännande projekt som ger medarbetarna stort ansvar, har högt säkerhetsfokus och bra utvecklingsmöjligheter för dig som är intresserad.
Dina grundförmåner är servicebil, egen telefon, hög kvalité på utrustning och verktyg, kollektivavtal med fast lön enligt avtal och tjänstepension via Fora.

Om ansökan
Werkstadsfolket sköter denna rekrytering åt FastEl AB.
Det innebär att din ansöka skickas till nb@werkstadsfolket.se och hanteras av Werkstadsfolkets personalavdelning.
För frågor och funderingar kring tjänsten kan du ta kontakt med Werkstadsfolkets personalchef: Nijazi Behrami, 0430-481 07

Välkommen med din ansökan!