Elmontör till Interconsult AB i Falkenberg

Interconsult Sverige AB.
Interconsult Sverige AB grundades 2016 men har anor så långt tillbaka som 1949 med det sagt så är vi ett bolag där gamla beprövade kunskaper blandas med nya tankar, idéer och tillvägagångssätt. Våra produkter är branschledande på många punkter och präglas av hög kvalitet samt att de är väldigt lättarbetade och uppskattade av våra kunder. Vår ambition är att fortsätta bolagets utveckling och expansion med ledorden att vara den som alla andra i branschen vill efterlikna. Vi är ett företag som designar, tillverkar och kvalitetssäkrar olika lastbilspåbyggnationer och släpbyggnationer avsedda för hantering av flytande avfall. Vi bedriver även trading av fordon som är avsedda för transport av granulater. Utöver detta så bedriver vi även service och reparation av dessa produkter. Vi är baserade i Falkenberg, omsätter i dagsläget cirka 100 MSEK och är snart 30 anställda.

Vill du veta mer är du välkommen att besöka vår hemsida www.interconsult.se

Intresserad av att bli Interconsults nästa elmontör?

Om tjänsten
.
I ditt team får du göra allt från kabeldragning, inkoppling av el/luft till mer avancerade arbeten på våra lastbilspåbyggnader.
Arbetsuppgifterna är varierande och består av många olika moment. Du kommer att arbeta med framför allt nybyggnation och påbyggnad men även service och underhåll kan förekomma. 


Kvalifikationer och krav på tjänsten.
Vi ser gärna att du har en teknisk bakgrund och att du gärna har arbetat med något liknande tidigare.

Erfarenhet inom fordon eller el är meriterande. 
Personligheten är det mest avgörande för denna tjänst, relevant utbildning får du av dina kollegor. Den egenskap som är absolut viktigast för oss är intresse för jobbet. Vi vill hitta en person som är tekniskt intresserad och vill lära sig. Du ska vara ödmjuk och hungrig. Har du intresse av att lära dig eller grundläggande kunskaper inom el så kan du absolut vara rätt person för oss. Vidare ser vi gärna att du är ansvarsfull, noggrann och har ett högt säkerhetsmedvetande.

Ansökan
Werkstadsfolket sköter denna rekrytering åt InterConsult Sverige AB.
Det innebär att din ansöka skickas till nb@werkstadsfolket.se och hanteras av Werkstadsfolkets personalavdelning. Vi förstår att alla inte har ett färdigt CV, saknar du det får du gärna fylla i formuläret så tar vi resten över telefon!
För frågor och funderingar kring tjänsten kan du ta kontakt med vår personalchef på Werkstadsfolket:
Nijazi Behrami, 0430-481 07
Välkommen med din ansökan!