Elektriker till Keller Grundläggning AB i Lindome

Om företaget.

Keller Grundläggning AB är ledande inom geotekniska lösningar och ingår i Keller-koncernen. Som första entreprenör i Norden började Keller Grundläggning djupstabilisera i Sverige 1975 och har sedan dess blivit specialister på nordiska markförhållanden. Som ett av Kellers globalt anslutna företag har vi också den ekonomiska styrkan, kapaciteten och räckvidden att hantera större och mer krävande projekt.

Om tjänsten.

I rollen som elektriker på Keller Grundläggning möts du med all tänkbar utrustning inom svagström, lågspänning, högspänning och styr & regler. Arbetet innefattar avhjälpande och förebyggande underhåll på elektrisk- och automationsutrustning inom entreprenadmaskiner. Primärt möts du av arbete på så som ombyggda grävmaskiner, styrsystem och elektronik i allmänhet. I rollen ingår även medverkan i interna projekt för att säkerställa kvalitet, dokumentation och underhållsmässighet inom området för el.
Du rapporterar till arbetsledningen inom underhållsavdelningen men arbetet sker tätt ihop med och underhållsteamet för att utveckla både det avhjälpande och förebyggande underhållet.
Tjänsten är förlagd på dagtid och du utgår från vår verkstad. Resa i tjänst och övernattning kan förekomma.

Önskvärd erfarenhet.
- Erfarenhet från fordonsbranschen, gärna entreprenadmaskiner eller tunga fordon.

- Erfarenhet av el & hydraulik.

- Behärska svenska & engelska i såväl tal och skrift.

- Datorvana.

- Körkort B.

- Laganda och god inställning.

- Har du truckkort eller liftkort är det meriterande.  

- Allmän behörighet starkström.

Som person är du.
- Strukturerad.

- Kreativ och lösningsorienterad.

- Disciplinerad och självgående.

- Serviceinriktad.

Detta erbjuder vi dig.
Vi erbjuder dig ett spännande och fartfyllt arbete som ger utrymme för mycket initiativtagande och fullt med eget ansvar. Du har många kontaktytor, både externt och internt, och tas emot av ett gott team som vill alla väl för att uppnå den nivån som behövs/ krävs.

Utöver detta så erbjuder vi också följande förmåner: Servicebil, Telefon och Dator


Om ansökan

Werkstadsfolket sköter denna rekrytering åt Keller Grundläggning  AB.
Det innebär att din ansökan skickas till nb@werkstadsfolket.se och hanteras av Werkstadsfolkets personalavdelning. Vi förstår att alla inte har ett färdigt CV, saknar du det får du gärna fylla i formuläret så tar vi resten över telefon!
För frågor och funderingar kring tjänsten kan du ta kontakt med vår personalchef på Werkstadsfolket:
Nijazi Behrami, 0430-481 07
Välkommen med din ansökan!