Om Halmstad Drivmedelsteknik AB
Med kombinationen av lång erfarenhet, gediget kunnande och en stark drivkraft att hitta lösningar där andra ser problem vågar vi på Drivmedelsteknik sticka ut hakan och påstå att vi är Sveriges mest innovativa entreprenad- och serviceföretag med fokus på drivmedelsanläggningar.


Drivmedelsteknik startades 1989 och idag är vi ca 25 anställda som jobbar med allt från enklare serviceuppdrag till att på totalentreprenad uppföra nya drivmedelsanläggningar.
Läs mer om oss på www.drivmedelsteknik.se

Arbetet 
Du utgår från bostaden med egen servicebil för att köra till arbetsplatsen där du på sikt självständigt ansvarar för ditt projekt. Tjänsten innebär stort eget ansvar och frihet där du har möjlighet att styra projekten och arbetstid. Du deltar själv i det praktiska arbetet samt samordning av underentreprenörer. Tjänsten är förknippad med övernattningar och då det är viktigt för oss att man sover gott och får i sig en bra frukost så bor vi alltid på hotell med bra standard.

Förväntad kompetens och erfarenhet.
Vi söker dig som är en driven problemlösare med ett stort tekniskt intresse. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete med mark, entreprenad och rörinstallationer. Har du rätt personlighet och ett tekniskt intresse så kommer vi långt - då har vi rätt förutsättningar för att utbilda dig till en framgångsrik kollega. B – körkort är ett krav och har du erfarenhet av entreprenadmaskiner är det meriterande.

Personliga egenskaper.
Som person är du en initiativtagare och engagerad problemlösare. Då vi arbetar mitt i våra kunders verksamhet sätter vi även ett stort värde på din sociala förmåga.

Vi erbjuder
* Frihet under ansvar med flexibla arbetstider
* Stora utvecklingsmöjligheter för rätt person
* Varierande arbete
* Traktamente enligt avtal
* Alltid bra boende

Om ansökan 
Werkstadsfolket sköter denna rekrytering åt Drivmedelsteknik AB. Det innebär att din ansökan hanteras av Werkstadsfolkets personalavdelning.
För frågor och funderingar kring tjänsten kan du ta kontakt med personalchef på Werkstadsfolket: Nijazi Behrami, 0430-481 07
nb@werkstadsfolket.se

Vi förstår att alla inte har ett färdigt CV, därför uppmanar vi er att skicka in era kontaktuppgifter och en kort beskrivning om vad ni gör idag så kan vi ta resten över telefon!