Elektriker till Sydpumpen VVS ABOm oss
Sydpumpen VVS AB är ett företag som specialiserat sig på att hjälpa företag och privatpersoner att spara energi och pengar genom att installera värmepumpsystem och solceller. För att kunna göra detta på ett optimalt sätt anser vi att man måste specialisera sig.
Vi har över 30 års erfarenhet av värmepumpinstallationer

Vi utför alla typer av installationer, underhåll och reparationer av värmepumpar och solceller. Vi är verksamma i Laholm, Halmstad, Båstad, Falkenberg, Hylte och på hela Bjärehalvön.

Nu söker vi förstärkning till vår verksamhet!

Arbetet:

Du kommer att arbeta med framförallt elinstallation av värmepumpar och solceller ute hos våra kunder. Det kan även förekomma andra arbetsuppgifter då vi är en mindre arbetsplats så är det viktigt att man kan hjälpa sina kollegor ifall det behövs!

Kompetens och erfarenhet:
Följande kunskaper är önskvärda för denna tjänst:

- Allmän El-behörighet alternativt ambition att ta behörighet (för rätt person kan vi stå för denna kostnaden)

- Drivkraft av att lära sig nya saker då vi arbetar i en bransch som hela tiden kommer med nya och spännande lösningar.

- Självgående och initiativtagande för att ständigt utveckla och förbättra vårt erbjudande till våra kunder!

Personliga egenskaper:
Vi kommer lägga stor vikt i dina personliga egenskaper! Som person är du en initiativtagare och engagerad problemlösare som vill både utvecklas personligt men även ser till företagets utveckling och förbättring!

Ansökan
Werkstadsfolket sköter denna rekrytering åt Sydpumpen. Det innebär att din ansöka skickas till nb@werkstadsfolket.se och hanteras av Werkstadsfolkets personalavdelning.

Vi förstår att alla inte har ett färdigt CV, saknar du det får du gärna fylla i formuläret så tar vi resten över telefon!

För frågor och funderingar kring tjänsten kan du ta kontakt med personalchef på Werkstadsfolket:
Nijazi Behrami, 0430-481 07

Välkommen med din ansökan!