CNC-operatör till Wigamek i Harplinge.

Wigamek AB
- En komplett leverantör med kundvärde i fokus

Wigamek AB är idag tillsammans med vårt systerföretag Widal Industri AB en helt komplett leverantör för alla typer av bearbetning. Framförallt inom skärande bearbetning såsom fräsning och svarvning men även inom vattenskärning, laserskärning, svetsning och montering med en mycket väldimensionerad maskinpark.
Våra kunder är välkända företag och slutanvändaren är exempelvis läkemedelsföretag, sjukhus, maskinbyggare, livsmedels- och processindustri.
Wigamek AB skapar konkurrenskraft för våra kunder genom vår kompetens och bredd som underleverantör.
Företagsgruppen kan tillsammans med samarbetspartners erbjuda såväl enskilda komponenter som kompletta kostnadseffektiva systemlösningar.

En ständig utveckling av våra verksamheter gör att vi skapar attraktiva arbetsplatser och förutsättningar för en fortsatt expansion.

Arbetet:
Jobbet går ut på att programmera och ställa in en CNC-styrd, 5-axlig fräs.
Du kommer arbeta med tillverkning av både stora och små detaljer samt enklare och mer avancerade produkter. Maskinen du kommer arbeta med är en Haas UMC 750SS.

Personliga egenskaper:
Som person är du en initiativtagare och engagerad problemlösare. Du är händig och mekaniskt lagt. Det är vidare viktigt att du är en handelskraftig person som inte är rädd för lite ”skit under naglarna”

Ansökan
Werkstadsfolket sköter denna rekrytering åt Wigamek. Det innebär att din ansöka skickas till nb@werkstadsfolket.se och hanteras av Werkstadsfolkets personalavdelning.

För frågor och funderingar kring tjänsten kan du ta kontakt med personalchef på Werkstadsfolket:
Nijazi Behrami, 0430-481 07

Välkommen med din ansökan!