CNC-operatör till Mectool Sweden AB

Om oss

Mectool Sweden AB Olofström är sedan 1992 en av världens ledande tillverkare av transportörer och lyftarmar. Våra produkter används inom en rad olika branscher runt om i världen, hos så väl små som multinationella företag.

Verksamhet startades och drivs av familjen Brodin och är indelad i tre affärsområden: transportörer, främst till pressindustrin, lyfthjälpmedel till all typ av industri samt P/A Industries kompletta produktportfölj av maskiner och utrustning till pressindustrin. All konstruktion och produktion sker i egna lokaler och våra produkter återfinns hos ledande företag runt om i världen. Huvudkontor och produktion finns i Sverige och vi representeras av ett antal samarbetspartners runt om i världen samt i USA genom delägaren P/A Industries.

Arbetet.
Vi söker en CNC-operatör med vana från fleroperationsmaskiner och svarvar.
Det kan eventuellt räcka med erfarenhet av manuell fräs, i så fall kan vi vidareutbilda dig på plats.
Vi erbjuder fast månadslön och flexibel arbetstid.
Avtal med IF- metall.

Personliga egenskaper.

Som person är du en initiativtagare och engagerad problemlösare. Det är vidare viktigt att du är en handelskraftig person som inte är rädd för lite ”skit under naglarna”.
Har du rätt personlighet och ett tekniskt intresse så kommer vi långt, då har vi rätt förutsättningar för att utbilda dig till en framgångsrik kollega.

Ansökan.
Werkstadsfolket sköter denna rekrytering åt Mectool Sweden AB.  Det innebär att din ansöka skickas till nb@werkstadsfolket.se och hanteras av Werkstadsfolkets personalavdelning.

Vi förstår att alla inte har ett färdigt CV, saknar du det får du gärna fylla i formuläret så tar vi resten över telefon!

För frågor och funderingar kring tjänsten kan du ta kontakt med personalchef på Werkstadsfolket:
Nijazi Behrami, 0430-481 07

Välkommen med din ansökan!