Bussmekaniker för rekrytering

Werkstadsfolket Bemanning i Laholm AB.
Werkstadsfolket är ett bemannings- och rekryteringsbolag som hjälper företag inom verkstad och industri att hitta personal med rätt kompetens. Vi har vårt kontor i Laholm men vi är verksamma i hela södra Sverige. Vi har varit verksamma sedan 1993 så vi har lång erfarenhet i branschen. Vi är ISO-certifierade för att säkerställa kvalitet och arbetsmiljö och för våra anställdas trygghet har vi kollektivavtal med IF Metall.

- Vi söker nu efter flera mekaniker för rekrytering till våra kunder inom bussbranschen.

Om tjänsterna.
Som bussmekaniker så arbetar du med reparation, service och underhåll. Du arbetar med kvalificerad felsökning och diagnostik. Regelbundna säkerhetskontroller och reparationer av alla olika delar på bussar. Men det finns även plats för dig som är en erfaren mekaniker inom andra områden för enklare service och reparationsarbeten.

Kvalifikationer.
För att funka bra som bussmekaniker så bör du ha en utbildning som fordonstekniker med inriktning tunga fordon. Du bör ha skruvat med bussar, lastbilar, entreprenad eller lantbruksmaskiner tidigare. Som person är du noggrann och lösningsorienterad. Sedan är det också viktigt att du kan arbeta bra självständigt och i team. Det är Meriterande om du har erfarenhet av diagnostikverktyg

Vi välkomnar både mekaniker med flera års erfarenhet och nyutbildade att söka.

Om ansökan.
Fyll i formuläret nedan så återkommer vi så snart vi kan!
Vi förstår att alla inte har ett färdigt CV, saknar du det får du gärna fylla i formuläret så tar vi resten över telefon!
För frågor och funderingar kring tjänsten kan du ta kontakt med vår personalchef:
Nijazi Behrami, 0430-481 07

Välkommen med din ansökan!