Bilmekaniker till Mekonomen Bilverkstad i Västerås

Om företaget.
Mekonomen är en bilkedja omfattande cirka 200 butiker och mer än 1000 verkstäder vilka arbetar under Mekonomens varumärke. Mekonomen är ett dotterbolag till Mekonomen Group som är noterat på Nasdaq OMX Mid Cap-lista.

Om tjänsten.
Vi söker nu en driven och nyfiken mekaniker till vår verkstad. Vi tror att du som söker är tekniskt kunnig, kommunikativ och du är självfallet stolt i ditt yrkesutövande. När du arbetar som bilmekaniker hos oss ska du ha ett gott sinne för affärer och förstå vikten av att sätta kunden och service i första rummet. Du kommer att jobba nära kunden och behöver därför ha förmågan att skapa långsiktiga kundrelationer. Tjänsten innebär service, reparationer och felsökningar på personbilar, lätta lastbilar av de flesta märkena.

Kvalifikationer.
För att vara aktuell för rollen ser vi att du har:
- B körkort.
- Ett brinnande teknik- och fordonsmekaniskt intresse..
- Dokumenterad fordonsteknisk utbildning.
- Dokumenterad flerårig erfarenhet av arbete som fordonsmekaniker.
- God administrativ förmåga och datorvana.
- Goda kommunikativa egenskaper.
- Goda kunskaper i svenska.
- Ett gott kundbemötande.

Du är flexibel och strukturerad i ditt arbete samtidigt som du är ansvarsfull och ser utmaningar som ett naturligt steg i karriären. Du är socialt utåtriktad, har samarbetsförmåga och kan även arbeta under tidspress. Du har lätt för att ta till dig nya instruktioner och vi ser det som en självklarhet att du har ett starkt bilintresse och har känsla för service.

Ansökan

Werkstadsfolket sköter denna rekrytering åt Mekonomen Bilverkstad i Hälla.
Det innebär att din ansöka skickas till nb@werkstadsfolket.se och hanteras av Werkstadsfolkets personalavdelning. Vi förstår att alla inte har ett färdigt CV, saknar du det får du gärna fylla i formuläret så tar vi resten över telefon!
För frågor och funderingar kring tjänsten kan du ta kontakt med vår personalchef på Werkstadsfolket:
Nijazi Behrami, 0430-481 07

Välkommen med din ansökan!