Arbetsledare Kran- och entreprenadmaskiner till Protoma i Luleå

Om företaget.
Protoma i Luleå har som målsättning att ge industrin och entreprenadbranschen i Norrland lokal service med hög kvalité och tillgänglighet. Verkstaden består idag av tre delar: Hydraulikverkstad där vi genomför tillverkning och renovering av hydraulcylindrar mot industrin och entreprenadföretag. Serviceverkstad som också är en auktoriserad servicepartner av mobilkranar av märken som HIAB, Palfinger och Fassi. Samt en Parker Store butik med produkter inom hydraulik, ledningskomponenter, pneumatik och filtrering.

Om tjänsten.
Som arbetsledare ansvarar du för att ha ett nära samarbete med dina medarbetare för att skapa teamkänsla, välmående och engagemang. I samråd med serviceplanerare leder och fördelar du arbetet kring mobilkranarna men kommer också själv arbeta som servicetekniker. Det kan innefatta allt från reparationer och felsökning av hydraulik och elsystem till mer mekaniska reparationer.
I rollen kommer du även ha möjlighet till varierande arbetsuppgifter, en del administrativt där du i vissa fall ansvarar för beställningar av reservdelar samt agerar koordinerande ut mot kund, leverantörer och andra kontaktytor.

I rollen ingår:
-Planering, service och reparation på mobilkranar av märken som HIAB och Palfinger samt på el- och hydraul-komponenter på Fassis produkter.
- Felsökning och programmering av kran- och påbyggnadsfunktioner.
- Övrigt förekommande verkstads- och maskinarbeten.

Kvalifikationer.
Vi söker dig som har ett gediget intresse för mek och service. Vi ser att du som söker har relevant utbildning eller arbetserfarenhet inom hydraulcylindrar, entreprenadmaskiner, verkstad eller påbyggnationer. Vi förutsätter att du uttrycker dig med enkelhet i tal och skrift i både svenska och engelska språket. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som har ett eget driv, är ansvarsfull, flexibel och plikttrogen.


Ansökan.

Werkstadsfolket sköter denna rekrytering åt Protoma AB.
Det innebär att din ansöka skickas till nb@werkstadsfolket.se och hanteras av Werkstadsfolkets personalavdelning. Vi förstår att alla inte har ett färdigt CV, saknar du det får du gärna fylla i formuläret så tar vi resten över telefon!
För frågor och funderingar kring tjänsten kan du ta kontakt med vår personalchef på Werkstadsfolket:
Nijazi Behrami, 0430-481 07
Välkommen med din ansökan!