Arbetsledande värmepumpsinstallatör till Teo-Kyl Sweden AB i Malmö

Teo-Kyl Sweden AB
Tore Elof Olsson startade 1964 företaget med att bygga och serva andelsfrysar som då var i ropet innan hushållsfrysen blev var mans egendom. Företaget har fortfarande sitt säte i Hässleholm och har de senaste åren haft en fantastisk utveckling och omsätter nu över 80 miljoner och har fler än 30 medarbetare. Företaget arbetar idag med kyla för livsmedel, frukt & grönt, industri samt komfortkyla. Sedan ett antal år arbetar Teo-Kyl även med värmepumpar för fastigheter.
Teo-Kyl har i år blivit del av Francks Kylindustri AB. Det bidrar till att företaget kan fortsätta utvecklas och jobba framåt.

Arbetet
Vi kommer efter årsskiftet att öppna en ny filial i Malmö. Så här har du en unik möjlighet att få vara med om att bygga upp vår nya verksamhet med installation av luft/vatten-pumpar för villor och mindre fastigheter. Du ska arbeta både som arbetsledare för andra installatörer samt göra egna installationer. Som arbetsledare ska du kunna besöka kunder och göra bedömningar av vad som krävs för att utföra service och installationer och förbereda uppdraget för dina kollegor.

Kompetens och erfarenhet
Följande är krav för denna tjänst:
- Stor erfarenhet som värmepumpsinstallatör.
- B-körkort.
- Kylcertifikat klass II, vi ser gärna att du har klass I.
- Kunskaper inom styr/regler.
- God svenska i tal och skrift eftersom du har direktkontakt med våra kunder.

Följande kunskaper/erfarenheter är meriterande för denna tjänst:
- Van vid att besöka kunder och självständigt ombesörja service och installationer.
- Erfarenhet som arbetsledare eller att du känner att det är nästa steg i din utveckling

Personliga egenskaper
Som person är du en initiativtagare och engagerad problemlösare. Eftersom du arbetar ute hos våra kunder och har direktkontakt med dem sätter vi även stort värde på din sociala förmåga. Du är en handlingskraftig person som inte är rädd för hugga i när det behövs och du tycker om att ta till dig nya kunskaper och utvecklas inom yrket. Som arbetsledare är det viktigt att på ett bra sätt hantera det situationer som kan uppstå i den rollen.

Varför du ska jobba hos oss på Teo-Kyl Sweden AB
Vi är ett expansivt företag i en framtidsbransch. Värme och kyla blir allt viktigare när det kommer till effektiv energianvändning och styrning av inomhusklimat.
Den här tjänsten riktar sig mot konsumentmarknaden men vårt största ben i verksamheten är livsmedelskyla i butiker. Då vi nu dessutom ingår i Francks Kylindustri AB, som har de tunga uppdragen i branschen inom industriinstallationer, så finns det stora möjligheter för dig som är framåt och vill vidareutbilda dig och utvecklas inom yrket och företaget.

Om ansökan
Werkstadsfolket sköter denna rekrytering åt Teo-Kyl Sweden AB.
Det innebär att din ansöka skickas till nb@werkstadsfolket.se och hanteras av Werkstadsfolkets personalavdelning.
För frågor och funderingar kring tjänsten kan du ta kontakt med Werkstadsfolkets personalchef: Nijazi Behrami, 0430-481 07

Välkommen med din ansökan!