VVS-installatör till Helsingborg

VVS-installatör till Helsingborg


Dina arbetsuppgifter.

Du kommer arbete med VVS- installation, rördragning och montering ute hos slutkund. Det handlar då om installation av bland annat vask, toalett, dusch osv. Arbetsuppgifterna varierar så det ställs krav på att du är en flexibel problemlösare.

Vi söker någon med följande kunskaper och egenskaper:

*Erfarenhet och utbildning inom VVS
*Socialt bekväm då det är mycket kontakt med kunder
*En duktig problemlösare
*Van att läsa ritningar
*En lagspelare

För en mer detaljerad beskrivning av jobbet kan ni kontakta vår personalchef Nijazi på Tel: +46 (0) 430 48 107


Om dig.
Vi ser gärna att du har ett par års erfarnehet av yrket och vill utveckla dina kunskaper hos oss. Vi lägger stor vikt i personen då det som sagt är ett socialt jobb där det även ska fungera bra med kunder och kollegor. Känner du att ovanstående beskriver dig är du varmt välkommen med din anöskan!


Om oss.

Werkstadsfolket är ett specialiserat bemanningsföretag med fokus på uthyrning av yrkesmän med spetskompetens inom Norden. Vi tar oss an de mest krävande personalbehoven inom tyngre hantverksyrken som t.ex. svetsning, industrirörläggning, mekanik och plåtarbete. Våra kunder är huvudsakligen svenska och norska företag inom varv, verkstad och industri. Vår personalstyrka innehåller det bästa Sverige kan erbjuda inom kvalificerat yrkesfolk och nu vill vi komplettera vårt team med fler skickliga kollegor. 

Om ansökan

För frågor och funderingar kring tjänsten kan du ta kontakt med personalchef på Werkstadsfolket: Nijazi Behrami, 0430-481 07
nb@werkstadsfolket.se

Vi förstår att alla inte ha ett färdigt CV, därför uppmanar vi er att skicka in era kontaktuppgifter och en kort beskrivning om vad ni gör idag så kan vi ta resten över telefon!

Fyll i formuläret så återkommer vi till er!

  • Ditt för och efternamn
  • Din e-postadress
  • Vart du bor?
  • Ditt telefonnummer
  • Vad arbetar ni med idag?
  • Har du ett CV kan du bifoga det här - ej obligatoriskt!
    (max 50 MB)