Montör av bilutrustning i Ängelholm!

Montör av bilutrustning i Ängelholm!

Dina arbetsuppgifter.

Du kommer arbete på en verkstad med framförallt montering av exrautrustning till bilar, exempelvis bilinredningar till hantverkare, hyttinredningar och flaksystem. Det handlar om allt från montering till kabeldragning.

Vi söker någon med följande kunskaper och egenskaper:

* Erfarenhet av montering, gärna på fordon.
* Stor fördel om du har erfarenhet av 12v / 24v EL.
* Duktig problemlösare
* En lagspelare


För en mer detaljerad beskrivning av jobbet kan ni kontakta vår personalchef Nijazi på Tel: +46 (0) 430 48 107


Om dig.
Vi ser gärna att du har jobbat ett par år med liknande arbetsuppgifter och trivs med att arbeta i en verkstad. Då det är en relativt liten arbetsplats är det viktigt att man är lösningsorienterad och kommer överens med sina arbetskollegor och tänker som en lagspelare. Känner du att ovanstående beskriver dig är du varmt välkommen med din anöskan!


Om oss.

Werkstadsfolket är ett specialiserat bemanningsföretag med fokus på uthyrning av yrkesmän med spetskompetens inom Norden. Vi tar oss an de mest krävande personalbehoven inom tyngre hantverksyrken som t.ex. svetsning, industrirörläggning, mekanik och plåtarbete. Våra kunder är huvudsakligen svenska och norska företag inom varv, verkstad och industri. Vår personalstyrka innehåller det bästa Sverige kan erbjuda inom kvalificerat yrkesfolk och nu vill vi komplettera vårt team med fler skickliga kollegor. 

Om ansökan

För frågor och funderingar kring tjänsten kan du ta kontakt med personalchef på Werkstadsfolket: Nijazi Behrami, 0430-481 07
nb@werkstadsfolket.se

Vi förstår att alla inte ha ett färdigt CV, därför uppmanar vi er att skicka in era kontaktuppgifter och en kort beskrivning om vad ni gör idag så kan vi ta resten över telefon!

  • Ditt för och efternamn
  • Den e-postadress
  • Vart du bor
  • Ditt telefonnummer
  • Bilutrustare i Ängelholm
  • Vad arbetar ni med idag?
  • Har du ett CV kan du bifoga det här - ej obligatoriskt!
    (max 50 MB)