Reperatör tunga fordon till Helsingborg!

Reparatör tunga fordon till Helsingborg


Dina arbetsuppgifter.

Du kommer arbeta på en traditionell verkstad som framförallt är specialiserade på reperation och underhåll av tunga fordon.

Vi söker någon med följande kunskaper och egenskaper:

* Allsidig kunskap om reperation, montering , kapning och     slipning.
* Ett intresse av fordon
* Duktig problemlösare
* En lagspelare


För en mer detaljerad beskrivning av jobbet kan ni kontakta vår personalchef Nijazi på Tel: +46 (0) 430 48 107


Om dig.

Vi ser gärna att du har jobbat ett par år med liknande arbetsuppgifter och trivs med att arbeta i en verkstad. Då det är en relativt liten arbetsplats är det viktigt att man är lösningsorienterad och kommer överens med sina arbetskollegor och tänker som en lagspelare. Känner du att ovanstående beskriver dig är du varmt välkommen med din anöskan!


Om oss.

Werkstadsfolket är ett specialiserat bemanningsföretag med fokus på uthyrning av yrkesmän med spetskompetens inom Norden. Vi tar oss an de mest krävande personalbehoven inom tyngre hantverksyrken som t.ex. svetsning, industrirörläggning, mekanik och plåtarbete. Våra kunder är huvudsakligen svenska och norska företag inom varv, verkstad och industri. Vår personalstyrka innehåller det bästa Sverige kan erbjuda inom kvalificerat yrkesfolk och nu vill vi komplettera vårt team med fler skickliga kollegor. 

Om ansökan

För frågor och funderingar kring tjänsten kan du ta kontakt med personalchef på Werkstadsfolket: Nijazi Behrami, 0430-481 07
nb@werkstadsfolket.se

Vi förstår att alla inte ha ett färdigt CV, därför uppmanar vi er att skicka in era kontaktuppgifter och en kort beskrivning om vad ni gör idag så kan vi ta resten över telefon!

 

  • Ditt för och efternamn
  • Din e-postadress
  • Ditt telefonnummer
  • Vart du bor
  • Vad arbetar ni med idag?
  • Har du ett CV kan du bifoga det här - ej obligatoriskt!
    (max 50 MB)