Montör till kund i Markaryd!

Dina arbetsuppgifter.
Du kommer arbeta på en fabrik i Markaryds som tillverkar möbler av hög kvalité. Det innebär noggrannhet och känsla för kvalité i arbetet. Arbetsuppgifterna består framförallt av montering. Viktigaste är att du är händig och villig att lära dig, utbildning sker på plats. Du kommer arbeta i grupp så det är viktigt med en bra social förmåga. Arbetsuppgifterna varierar så det ställs krav på att du är en problemlösare. 

Om dig.
Vi söker dig som är en lagspelare och gärna intresserad av att jobba med händerna. Det är meriterande om du har erfarenhet av montering, men det är inget krav. 

Tjänsten är på heltid och börjar med en provanställning på 6 månader hos oss på Werkstadsfolket. Sedan går tjänsten över i tillsvidareanställning hos kund för rätt person. 

Werkstadsfolket Bemanning i Laholm AB.
Werkstadsfolket är ett specialiserat bemanningsföretag med fokus på uthyrning av yrkesmän med spetskompetens inom Norden.  Vi drivs av professionalism och passion för vårt yrke och har en långsiktig inställning med en ambition om att alltid prestera lite bättre. Dessutom ska det vara roligt att gå till jobbet. Vår personalstyrka innehåller det bästa Sverige kan erbjuda inom kvalificerat yrkesfolk och nu vill vi komplettera vårt team med fler skickliga kollegor.  

Ansökan
Klicka på knappen nedan eller maila till vår personalchef Nijazi på mail nb@werkstadsfolket.se