Reparatör på tunga fordon i Helsingborg

Dina arbetsuppgifter.
Du kommer arbeta med reperation på större fordon på en verkstad. I tjänsten ingår det väldigt många olika arbetsuppgifter så som montering, reparation, slipning, kapning osv. Du ska vara allsidig och kunnig inom det mesta i en traditionell verkstad. Det är också viktigt med en bra social förmåga då du kommer jobba mycket i grupp. Arbetsuppgifterna varierar mycket så det ställs krav på att du är flexibel problemlösare.

Om dig.
Du som söker ska ha erfarenhet av reparation och montering på tyngre fordon. Intresse av att mecka med fordon är önskvärt. Vi ser gärna att du har jobbat minst 2 år med liknande arbetsuppgifter. Vi ser också att du är en lagspelare då du kommer arbeta ihop med andra. Ni kommer att arbeta ihop för att slutföra uppgiften tillsammans.


OBS.
Vi tar endast emot ansökan via epost.
Vi kommer endast att behandla och svara på de ansökningar som uppfyller de krav som vi ställt på jobbet.

Vi tar emot ansökan via epost: nb@werkstadsfolket.se

Välkommen med din ansökan !!