Montör till kund i Markaryd

Om dig
Du som söker ska ha erfarenhet av montering. Vi ser gärna att du har jobbat med liknande arbetsuppgifter. Vi ser också att du är en lagspelare då du kommer arbeta ihop med andra. Ni kommer att arbeta ihop för att slutföra uppgiften tillsammans. Du ska även vara ritningskunnig.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer arbeta på en fabrik. I tjänsten ingår det arbetsuppgifter så som montering och ritningsläsning. Du kommer lära dig vad som behövs på plats. Det viktigaste är att du är händig och villig att lära dig. Du ska kunna jobba i grupp och du ska kunna jobba efter ritning. Arbetsuppgifterna varierar så det ställs krav på att du är en problemlösare.

Tjänsten är på heltid och börjar med en provanställning på 6 månader hos oss på Werkstadsfolket. Sedan går tjänsten över i tillsvidareanställning för rätt person.

OBS. Vi tar endast emot ansökan via epost.: nb@werkstadsfolket.se Vi kommer endast att behandla och svara på de ansökningar som uppfyller de krav som vi ställt på jobbet.

Välkommen med din ansökan!