Sök Personal

Vi har arbetat med rekrytering och uthyrning av personal sedan 1993. Vår bakgrund som entreprenörer och småföretagare gör oss skickliga på att förstå våra kunders förutsättningar och bedöma deras behov. Vi värderar långsiktiga kundrelationer och vill bidra till ett starkare näringsliv.

 

Kontakta oss om ni har ett behov av att se över er bemanning. Vi kan hjälpa till både när det gäller en brådskande inhyrning samt om ni behöver rekrytera en ny medarbetare utifrån ett långsiktigt behov.

 

Våra kunder väljer oss för att vi erbjuder följande fördelar:

  • Enkelhet
  • Flexibilitet
  • Träffsäkerhet
  • Nöjd-kund-garanti

 

När du har bestämt dig för vilket av nedanstående alternativ som passar ditt behov bäst så kan du fylla i följande sökformulär.

Uthyrning

Om du behöver tillfällig utökning av din personalstyrka alternativt inte vill anställa så kan du hyra in personal från oss.

 

Inhyrningen möjliggör att snabbt få in yrkeskunnig personal som matchar ditt behov och sedan lika enkelt avveckla dem när behovet upphör. 


 

Vi är arbetsgivare och står för personalens samtliga kostnader vad gäller lön, sjukersättning, försäkringar osv. Du betalar endast ett fast pris per arbetad timme.

 

Rekrytering

Om du har annat för dig än att gå igenom hundratals ansökningar och spendera dagar med anställningsintervjuer så hör gärna av dig.

 

Du vet vad du vill ha och vi letar upp rätt personer. Enklaste sättet är, att du talar om för oss vilka färdigheter personen behöver ha och vilken personlighet du föredrar. Därefter berättar vi för dig hur vi måste göra för att hitta denna person och vad det kommer att kosta.

 

 

 

Svetsansvar

För er som har krav på svetsansvar så kan ni köpa den tjänsten av oss.
Kontakta oss för mer information.