Mekaniker till Mec-com Klippan AB

Dina arbetsuppgifter
Tjänsten: Som underhållstekniker utför du förebyggande och avhjälpande underhåll på inventarier och maskiner. I tjänsten ingår att utföra felsökning, underhållsarbete och reperation på maskiner och utrustning samt nybyggnads- och underhållsarbete inom fabriken enligt prioriteringslista och enligt lagda planer. Arbetet utförs enligt strikta säkerhetsföreskrifter och på sådant sätt att stopptider minimeras. Noggrann dokumentation gällande eventuella incidenter utförs. Kontakt med externa leverantörer är en del av tjänsten. Detta innebär krav på social lämplighet, flexibilitet och servicekänsla. I tjänsten ingår även arbete med 5S och ständiga förbättringar. Du ser problemlösning som en utmaning och brinner för teknik, samtidigt som du är flexibel och har en god känsla för ordning och reda. Du är underställd en verkstadschef, men du ser inga problem att arbeta både självständigt och i grupp.

Kompetenser och kvalifikationer:
- Teknisk utbildning på lägst gymnasienivå.
- Erfarenhet av underhållsarbete inom tillverkningsindustrin.
- God samarbetsförmåga.
- Flexibilitet.
- Vilja och förmåga att tillgodogöra sig kompetenshöjande insatser.
- Goda kunskaper i engelska.

Krav:
Gällande certifikat för Heta arbeten
Behärska svenska språket i tal o skrift

Meriterande:
Förarbevis för truck, lift eller liknande.

Du kanske jobbar idag med ovan nämnda arbetsuppgifter och söker nya utmaningar, då är du välkommen att söka tjänsten. Tjänsten börjar med en provanställning om 6 månader för att sedan gå över till en tillsvidareanställning för rätt person. Tjänsten utförs på 2-skift. Arbetsorten kommer att vara Eslöv därför är det viktigt att du som söker denna tjänst ska bo inom rimligt pendlingsavstånd.

Werkstadsfolket sköter denna rekrytering åt Mec-com Klippan AB. Det innebär att din ansöka skickas till nb@werkstadsfolket.se och hanteras av Werkstadsfolkets personalavdelning. För frågor och funderingar kring tjänsten kan du ta kontakt med personalchef på Werkstadsfolket: Nijazi Behrami, 0430- 48107.

Välkommen med din ansökan!